Tai siis vaikka nyt on vasta alkusyksy, mutta olen jo osallistunut yhteen joulukalenterivaihtoon ja yhteen joulupakettivaihtoon... Mutta, kun olen jouluintoinen ihminen niin lähdenkin nyt kyselemään teiltä ihanaiset blogiystäväni oliskos vielä halukkaita tikkuaskivaihtoon, joka toimisi joulukalenteri-tyyliin. Eli jokainen lähettäisi minulle koristellun tikkuaskin, joka sisältäis pienen askarteluyllärin (jotain askartelusälää siis). Ja minä laittaisin paluupostissa myös sellaisen askin, jossa kalenteriylläri. Jos itse keräät samanlaista kalenteria niin ilmoita minkä päivämäärän merkkaan tuohon tikkuaskiisi. (Niin ja voidaan toki vaihtaa samalla useampikin aski, jos tahdot. Varaa vain useampi päivä samalla tuosta alhaalta itsellesi.)

Eli osallistujat laittakaa minulle sähköpostiin osoitteenne niin laitan paluupostissa omani. Nämä pienet joulukalenteriaskit pitäis lähettää mulle viimeistään 15.11.

Nyt vaan kertoilette osallistumishalukkuutenne kommenttilaatikkoon ja varatkaa päivämäärä samalla.

1. Maissi   ASKI SAAPUNUT!
2. Arja ASKI SAAPUNUT!
3. Henzu   ASKI SAAPUNUT!
4. Tinkeli ASKI SAAPUNUT!
5. Sinikka ASKI SAAPUNUT!
6. Maissi  ASKI SAAPUNUT!
7. Sanna ASKI SAAPUNUT!
8. Ingridha ASKI SAAPUNUT!
9. Ananas ASKI SAAPUNUT!
10. Sari
11. Mimiko ASKI SAAPUNUT!
12. Saana ASKI SAAPUNUT!
13. Iitaliini
14.Tiina H.
15. Armida ASKI SAAPUNUT!
16. Sari
17. Sanna ASKI SAAPUNUT!
18. Ingridha ASKI SAAPUNUT!
19. Siniset silmukat ASKI SAAPUNUT!
20. Saana ASKI SAAPUNUT!
21. Sinikka ASKI SAAPUNUT!
22. Iitaliini
23. Arja ASKI SAAPUNUT!
24. Sari

Eikä mitään paniikkia, jos kalenteri ei tule täyteen niin onpahan ainakin joillekin päivillle kivaa ylläriä tulossa, hih:-) Tulikohan tässä nyt kaikki asiat kerralla. Täydentelen tietoja, jos jotain keksin... Ihanaa lauantaita teille ystäväiset:-D

Muoks 31.8. Kiitos kaikille osallistujille jo etukäteen! Ihana, kun löytyi näin monta innokasta. Kalenteri on siis täysi:-) Askeja saa lähetellä tännepäin heti, kun haluaa ja itsekin laittelen niitä tässä pikkuhiljaa teillepäin! Osa teistä on kertoillut toiveistaan mitä oma aski saisi sisältää ja lisääkin toiveita otetaan vastaan. Olen numeroinut teille askit, paitsi niille, jotka erikseen toivovat ettei numeroa ole. Laittakaa ihmeessä sähköpostia tulemaan, jos tulee kysyttävää. Hauskaa näpertely-syksyä!

Koitinpa värkätä tällaisen napin (testailen tätä vielä), jonka saa ottaa itselleen, jos napeista tykkää..

851175.jpg